Actievoorwaarden

1. Het aanmaken van een account op LOI VIP Deals geeft je toegang tot kortingen oplopend tot maximaal 70% op de beste deals voor de inrichting van jouw studieplek en voor jouw ontspanning, uit en thuis.

2. Heb je de code ontvangen voor oktober 2021, dan is LOI VIP Deals is te gebruiken t/m 31 december 2022.

3. Bij het aanmaken van je account ontvang je een eenmalig tegoed van € 10,-. Dit tegoed is niet in te wisselen voor contanten, maar kan gebruikt worden om gebruik te maken van de aanbiedingen op de website www.loivipdeals.nl. Indien het tegoed niet gebruikt wordt voor sluiting van LOI VIP Deals vervalt het tegoed en wordt een eventueel restant niet uitgekeerd.

4. Jouw LOI VIP Deals account is uitsluitend te gebruiken voor aanbiedingen op de website www.loivipdeals.nl.

5. De aanbiedingen op LOI VIP Deals zijn niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

6. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.

7. Aangekochte tickets via LOI VIP Deals kunnen niet worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld de datum op het ticket.

8. Aangekochte tickets via LOI VIP Deals mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

9. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

10. Aanbiedingen die worden getoond op LOI VIP Deals behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

11. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

12. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde LOI VIP Deals codes en/of tickets.

13. Door het gebruik van LOI VIP Deals ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

14. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Escudostraat 2, 2991XV Barendrecht. KvK: 57705240